Tästä on jo aika pitkä aika kun tein suklaamutakakkua.(: Yks ehkä parhaimmista jälkiruuista. Nimi tulee kakun rakenteesta, sisältä pehmeää ja "raakaa", reunoilta paistunutta.:D Kakku onnistu ihan hyvin, vaikka suklaaseen oli sekoitettu kermaa ja vähän voita, koska se oli täytekakun suklaakuorrutusta, mitä oli jäänyt yli. :D Ohje on Fazerin leivontasuklaan pakkauksesta. (: 

Ohje:

200 g Fazer Tumma leivontasuklaata

4 kananmunaa

2 dl sokeria

200 g voita

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.  Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada muna-sokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovaisesti. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun pyöreään vuokaan(n.25-26 cm halkaisijaltaan). 

Paista uunin alatasolla 10-20 minuuttia. 

DSC_1579-normal.jpg

pala kakkua, kermavaahdon ja vadelmien kera. Hetken kauemmin ois voinu paistaa. 

DSC_1591-normal.jpg

Kakku jäähtyneenä ja muki maitoa:)

Kuumana ja kylmänä ihanaa!<3