Tästä on jo aika pitkä aika kun tein suklaamutakakkua.(: Yks ehkä parhaimmista jälkiruuista. Nimi tulee kakun rakenteesta, sisältä pehmeää ja "raakaa", reunoilta paistunutta.:D Kakku onnistu ihan hyvin, vaikka suklaaseen oli sekoitettu kermaa ja vähän voita, koska se oli täytekakun suklaakuorrutusta, mitä oli jäänyt yli. :D Ohje on Fazerin leivontasuklaan pakkauksesta. (:
Ohje:
200 g Fazer Tumma leivontasuklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g voita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada muna-sokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovaisesti. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun pyöreään vuokaan(n.25-26 cm halkaisijaltaan).
Paista uunin alatasolla 10-20 minuuttia.
pala kakkua, kermavaahdon ja vadelmien kera. Hetken kauemmin ois voinu paistaa.
Kakku jäähtyneenä ja muki maitoa:)
Kuumana ja kylmänä ihanaa!<3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.